Kısa Açıklama
Veri Ekleme Butonu Nasıl Yapılır isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
merhaba herkese iyi akşamlar birkaç gündür başım ağrıyana kadar aradım ama nasıl arayacağımı da, nasıl aradığımı bulacağımı da anlamadım, ben bir laboratuvar listesi hesaplama çalışması yapmak istiyorum yeni yeni öğreniyorum yardım alacağım birisi yok bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
buton yazdığım yerde bir arama butonu yapmak istiyorum yazdıkça tahliller veri doğrulama listesi şeklinde görünsün ekle butonuna yada enter a bastığımda alttaki listeye TEST ADI satırlarına ekleyecek numune kabı ve fiyatı alttaki fason kısmından alacak yapamadığım şey buton ordan almasını yapabildim sadece yardımınız için teşekkürler...
buton yazdığım yerde bir arama butonu yapmak istiyorum yazdıkça tahliller veri doğrulama listesi şeklinde görünsün ekle butonuna yada enter a bastığımda alttaki listeye TEST ADI satırlarına ekleyecek numune kabı ve fiyatı alttaki fason kısmından alacak yapamadığım şey buton ordan almasını yapabildim sadece yardımınız için teşekkürler...