Labelde Zaman Bağlı Veri Göstermek

Kısa Açıklama

Labelde Zaman Bağlı Veri Göstermek isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.
Excel Versiyonu
Excel 2016
Excel Sürümü
64 Bit
Excel Dili
Türkçe
Merhaba Arkadaşlar,
Ekli dosyada bulunan TV_DASHBOARD_FORM üzerinde bazı veriler almak istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden Teşekkür ederim.
  • Kayıtlar sayfası C2:C kolonunda bulunan Mahalle adlarını her 2 saniyede bir değişerek Label8 de görmek. (Bu bir döngü şeklinde Alfabetik sıraya göre olmalı.)
  • Label8 de görünen mahalle adına göre Label18, Label9 ve Label20 de Kayıtlar!J2:J de bulunan verilerin toplanarak ilgili Labellarda görünmesini sağlamak. ( Label8 de Mhalle isimleri döndükçe ilgili Labellarda veriler de toplama göre değiştirmek istiyorum.

VBA Şifresi: BRN_muhammet

Ekli dosyalar

Hocam Ellerinize sağlık, Şu ana kadar program belirlediğim yolda istediğim gitti. Sayenizde. Teşekkür ederim.
Son cevabınıza istinaden şöyle bir sıkıntı bulunmakta. Kayıtlar Safası "J" kolnunda Örnek olarak; BAĞLARBAŞI MAH. "RESMI: 1, YARI RESMI: 2 adet kayıt var. Ancak TV_DASHBOARD_FORM ekranı Ziyaretler Frame içerisinde ekli resimdeki gibi görünüyor.

Ekli dosyalar

• Analyitics_01.webp
    Analyitics_01.webp
    33.4 KB · Görüntüleme: 10
Sayın @muhammethezer .

Bir önceki kod cevabımı güncelledim.
Sayfayı yenileyerek yeni halini belgenizdeki kod ile değiştirin ve tekrar deneyin.
Benim denediğim örnek belgede BAĞLARBAŞI için zaten 2 satır KAYIT var. İkisinde de J sütununda Yarı Resmi yazılı.

.

Sayın HEZER, gördüğünüz gibi;
-- adeti sayılacaklar için If k.Cells(ii, "J") = "GAYRI RESMI" Then gr = gr + 1 gibi,
-- toplanacakar için top1 = top1 + k.Cells(ii, "T") gibi
düşünerek diğer Label nesnelerini halledebilirsiniz.

topl ve top1 karışmış galiba kontrol edin. sondaki küçük harf L mi yoksa 1 mi hangisiyse ona göre kotrol yapın.
.