Kısa Açıklama
Kodlar hata veriyor isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhaba, hayırlı günler.
Ekte gönderdiğim excel dosyamın PLAKALAR ve T.C.LER dosyasındaki B1 hücresindeki KOPYALA butonuna tıkladığımda aşağıdaki kodlar bazen hata veriyor.
Sheets("PLAKALAR").Range("A2:A1000").ClearContents
Sheets("PLAKALAR").Range("B2:B" & [B65565].End(3).Row).Replace " ", ""
Sheets("PLAKALAR").Range("B2:B" & [B65565].End(3).Row).Replace ",", ""
Sheets("PLAKALAR").Range("B2:B" & [B65565].End(3).Row).Replace ".", ""
Range("B2:B" & son1).Copy
Örnek olarak PLAKALAR sayfasındaki KOPYALA butonuna tıklıyorum, vazgeçip daha sonrada T.C.LER sayfasındaki kopyala butonuna tıkladığımda
Range("B2:B" & son2).Copy bu kodu sarıya boyuyor, vazgeçip daha sonrada PLAKALAR sayfasına KOPYALA butonuna tıkladığımda bu seferde Sheets("PLAKALAR").Range("B2:B" & [B65565].End(3).Row).Replace " ", "" bu kodu sarıya boyuyor.
Bazende Sheets("PLAKALAR").Range("A2:A1000").ClearContents bu kodu sarıya boyuyor.
Bir türlü çözemedim yardımcı olur musunuz?
Ekte gönderdiğim excel dosyamın PLAKALAR ve T.C.LER dosyasındaki B1 hücresindeki KOPYALA butonuna tıkladığımda aşağıdaki kodlar bazen hata veriyor.
Sheets("PLAKALAR").Range("A2:A1000").ClearContents
Sheets("PLAKALAR").Range("B2:B" & [B65565].End(3).Row).Replace " ", ""
Sheets("PLAKALAR").Range("B2:B" & [B65565].End(3).Row).Replace ",", ""
Sheets("PLAKALAR").Range("B2:B" & [B65565].End(3).Row).Replace ".", ""
Range("B2:B" & son1).Copy
Örnek olarak PLAKALAR sayfasındaki KOPYALA butonuna tıklıyorum, vazgeçip daha sonrada T.C.LER sayfasındaki kopyala butonuna tıkladığımda
Range("B2:B" & son2).Copy bu kodu sarıya boyuyor, vazgeçip daha sonrada PLAKALAR sayfasına KOPYALA butonuna tıkladığımda bu seferde Sheets("PLAKALAR").Range("B2:B" & [B65565].End(3).Row).Replace " ", "" bu kodu sarıya boyuyor.
Bazende Sheets("PLAKALAR").Range("A2:A1000").ClearContents bu kodu sarıya boyuyor.
Bir türlü çözemedim yardımcı olur musunuz?