Kısa Açıklama
Çoklu Klasör-Alt Klasördeki CSV Belgeden Veri Alma isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhaba Arkadaşlar,
Ekteki Rapor dosyasına csv dosyalarından elle veri girerek rapor oluşturuyoruz.
01-07 Eylul arasındaki sayfalara raporları elle kopyalıyorum buda zaman alan bir işlem.
Bu raporları bir programdan csv formatında alıyoruz, bende oradaki verileri elle ekte bulunan rapordaki günlük saylara ekliyorum ve sonra rapor sayfasına veriler işleniyor.
Günlük olarak farklı lokasyonlar için 7 ayrı csv raporu oluşuyor. Bende her ay için 1 klasör oluşturup Örneğin; Eylül klasörü oluşturup klasörün içine 01, 02, 03 aydaki gün sayısı kadar klasör oluşturup her klasöre günlük 7 lokasyonun csv dosyalarını kopyalıyorum.
Bu verileri bu klasörlerden okutmamız mümkünmü, örnek bir csv dosyasını iletiyorum. (CSV yüklenmediği için WeTransfer'e yükledim dosyayı)
Günlük bir klasörde 7 ayrı csv dosyası bulunuyor hepsi aynı formatta.
CSV dosyasında sadece aşağıdaki sütunlardaki verileri kullanıyoruz.
Active time (K) Sütunu)
Session start(N Sütunu)
Last activity (M Sütunu)
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Ekteki Rapor dosyasına csv dosyalarından elle veri girerek rapor oluşturuyoruz.
01-07 Eylul arasındaki sayfalara raporları elle kopyalıyorum buda zaman alan bir işlem.
Bu raporları bir programdan csv formatında alıyoruz, bende oradaki verileri elle ekte bulunan rapordaki günlük saylara ekliyorum ve sonra rapor sayfasına veriler işleniyor.
Günlük olarak farklı lokasyonlar için 7 ayrı csv raporu oluşuyor. Bende her ay için 1 klasör oluşturup Örneğin; Eylül klasörü oluşturup klasörün içine 01, 02, 03 aydaki gün sayısı kadar klasör oluşturup her klasöre günlük 7 lokasyonun csv dosyalarını kopyalıyorum.
Bu verileri bu klasörlerden okutmamız mümkünmü, örnek bir csv dosyasını iletiyorum. (CSV yüklenmediği için WeTransfer'e yükledim dosyayı)
Günlük bir klasörde 7 ayrı csv dosyası bulunuyor hepsi aynı formatta.
https://***/t-UiztNdeVUD
CSV dosyasında sadece aşağıdaki sütunlardaki verileri kullanıyoruz.
Active time (K) Sütunu)
Session start(N Sütunu)
Last activity (M Sütunu)
Şimdiden çok teşekkür ederim.