Biçimlendirme Ve Ortalama Alma Hatalarını Giderme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Versiyonu
Excel 2016
Excel Sürümü
64 Bit
Excel Dili
Türkçe

Ekli dosyalar

Çözüm
Örnek çalışmada G3 hücresi √ içerir ise koşullu biçimlendirme ile renklenme yaptığım zaman gerek biçimlendirme, gerekse kullandığım formüllerden kaynaklanan hatadan dolayı hücre ortalama yapamıyorum bu konunun giderilmesinde hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.
Sayın arkadaşım
Biçimlendirme çubuğundaki Formülü aşağıdaki gibi yazıp deneyin. Sanırım olur. Ancak neden öyle olduğunu bende anlayamadım.
Kod:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(1 satır)
İyi geceler,
Yanlış anlamadıysam yapmanız gereken G3 hücresine sağ tık>hücreleri biçimlendir>hizalama>yatay ve dikey kısımlarına tik koymak.

Ortalıyor fakat belgeyi kapatıp açtığımda tekrar bozuluyor. Bu olay biçimlendirme yaptığım zaman oluyor. Biçimlendirmedeki formülden olabilir mi?

Belgeyi açıp kapattığımda bende sorun olmadı.
Formüller böyle bir soruna yol açmaz.
Kullandığınız makrolar var ise bunlardan olabilir diye düşünüyorum.

Örnek çalışmada G3 hücresi √ içerir ise koşullu biçimlendirme ile renklenme yaptığım zaman gerek biçimlendirme, gerekse kullandığım formüllerden kaynaklanan hatadan dolayı hücre ortalama yapamıyorum bu konunun giderilmesinde hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.
Sayın arkadaşım
Biçimlendirme çubuğundaki Formülü aşağıdaki gibi yazıp deneyin. Sanırım olur. Ancak neden öyle olduğunu bende anlayamadım.
Kod:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(1 satır)

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...