Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EXIT sayfasından aldığım V22:AB39 aralığındaki verileri B22:Q aralığında getirmek içim sarı alanda nasıl formüller kullanmalıyım. Bu hususta yardımlarınızı talep ediyorum.
Bilgiler EXİT sayfasından alınacaksa, daha fazla açıklamaya ve EXİT sayfasındaki liste uzadığında,
kaçıncı satırdaki verilerin getirileceğine nasıl karar verileceği açıklanmalıdır.
Yok eğer B-Q sütunlarına gelecek bilgiler,
sağ tarafta V-AB sütunlarında hazır olacaksa aşağıdaki formüller işinizi görecektir.
V22:AB39 aralığındaki verileri B22:Q aralığında (sarı alana) örnekteki gibi da getirmek için nasıl formüller kullanmalıyım. Bu hususta yardımlarınızı talep ediyorum.
Yaşar Bey,
V22:V39 aralığındaki ilk değerin bulunduğu satır adres bulununca diğer veriler indis (kaçıncı (formül ile
gelebilecektir.
V22: V39 aralığında ilk değeri bulmak için dizi formül gerekiyor.
aşağıdaki iki örnek dizi formül ile =İNDİS($V$22:$V$39;KAÇINCI(DOĞRU;$V$22:$V$39<>"";0))
ya da =DOLAYLI(HÜCRE("adres";İNDİS($V$22:$V$39;KAÇINCI(DOĞRU;$V$22:$V$39<>"";0))))
işlem yapılıp B22 hücresine uygulayınca B ve C sütunları birleştirilmiş hücrede diz formül çalışmayacağına ilişkin uyarı gelmektedir.
Bu nedenle öncelikle B ve C sütun birleştirmeyi B21:B39 aralığında kaldırmak gerekecektir.
Ben de bu konunun çözümünü Excel 2019 için üstadlardan beklerim...
Bilgiler EXİT sayfasından alınacaksa, daha fazla açıklamaya ve EXİT sayfasındaki liste uzadığında,
kaçıncı satırdaki verilerin getirileceğine nasıl karar verileceği açıklanmalıdır.
Yok eğer B-Q sütunlarına gelecek bilgiler,
sağ tarafta V-AB sütunlarında hazır olacaksa aşağıdaki formüller işinizi görecektir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.