Trendyol ve Hepsiburada Fiyat Verisi Çekme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ismaill

Kullanıcı
Excel Versiyonu
Excel 2016
Excel Sürümü
32 Bit
Excel Dili
Türkçe
merhaba. belli tredyol ve hepsiburadadan belirli barkodların fiyatını çekmek istiyorum excele. hem fiyat bilgisi hemde barkodu satan mağaza ismi gelmesi gerekli. google ve youtubede araştırdım, fakat bulamadım.
bu konuda destek olabilecek biri varmı

Çözüm
Merhaba,

Bu mümkün ancak oldukça zahmetli bir iş. Basit bir forum sorusunun ötesinde uğraş gerektirecek niteliktedir.
Lakin, bu çözülse bile -daha önce yaptığımız işler var- belli bir süre sonra önlemini alıp, gelen istekleri kara listeye alarak veri çekilmesini engelliyorlar.
Böyle olunca kullanıcılar bizim tarafımızdan yazılan kodların çalışmadığı düşünüyor ve bizlere sorun çıkartıyor.
Özetle; bu tür bir talep olsa dahi biz bu işe girmiyoruz.

Bilginize,
Merhaba,

Bu mümkün ancak oldukça zahmetli bir iş. Basit bir forum sorusunun ötesinde uğraş gerektirecek niteliktedir.
Lakin, bu çözülse bile -daha önce yaptığımız işler var- belli bir süre sonra önlemini alıp, gelen istekleri kara listeye alarak veri çekilmesini engelliyorlar.
Böyle olunca kullanıcılar bizim tarafımızdan yazılan kodların çalışmadığı düşünüyor ve bizlere sorun çıkartıyor.

Bilginize,

Çözüm
anladım. teşekkür ederim ilginiz için
Merhaba,

Bilginize,
anladım. ilginiz için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt