- Excel Versiyonu
- Excel 365
- Excel Sürümü
- 32 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhaba,
İşyerimizde her gün yapılan toplantıları, 15'er dakikalık aralıklarda süreleri yazdırarak, o sürelerde kaç kişi toplantı yapmış bilgisine ulaşmak istiyorum. Resimdeki gibi basit bir tabloda katılımcıları ve toplantıya (odaya/online e) girdikleri saat ve bitirdikleri saatleri kaydediyorum.
Bu tablodaki başlangıç ve bitiş saatlerine göre, aşağıdaki gibi bir tablo oluşturmak istiyorum. Saatler ve karşılarına gelecek toplam katılımcı sayıları tek formül, kod ya da her ne şekilde çözülecekse yazdırılmalı.
Burada dikkate alınacak saat aralıkları için referanslar şu şekilde.
ÇOk teşekkürler.
İşyerimizde her gün yapılan toplantıları, 15'er dakikalık aralıklarda süreleri yazdırarak, o sürelerde kaç kişi toplantı yapmış bilgisine ulaşmak istiyorum. Resimdeki gibi basit bir tabloda katılımcıları ve toplantıya (odaya/online e) girdikleri saat ve bitirdikleri saatleri kaydediyorum.
Bu tablodaki başlangıç ve bitiş saatlerine göre, aşağıdaki gibi bir tablo oluşturmak istiyorum. Saatler ve karşılarına gelecek toplam katılımcı sayıları tek formül, kod ya da her ne şekilde çözülecekse yazdırılmalı.
Burada dikkate alınacak saat aralıkları için referanslar şu şekilde.
- Toplantı için ilk başlangıç saati 09:00 olmalı.
- Dakika aralıkları 15 olmalı.
- 17:00 mesai bitiş saati olduğu için, en son toplantı dilimi 16:45 olmalı ve bitiş süresi bu sefer 15 dakika değil, gece yarısı (00:00) olarak yazdırılmalı.
ÇOk teşekkürler.
Ekli dosyalar