TextBox İçindeki Yazan Değeri Seçme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatalı kod girilim derken hata neye göre belirleyecek. Sorularınızı eksik ve örnek dosya olmadan sormanız anlaşılmanızı zorlaştıracaktır. Sorduğunuz soru mesleğinizle alakalı çok duyulan ifade edilen bilgi olsa da biz farklı meslekler olduğumuz için anlamamız zor. Bu nedenle sorularınızı sorarken örnek dosya yüklemeye özen gösterilmesini istiyoruz. Aynı zamanda neyin nasıl hangi şartlar altında yapılacağını net açıklanmasını bekliyoruz ki anlaşılmayan bir durum kalmasın. Bu nedenle sorunuzu tekrardan bahsettiğim durumları gözden geçirerek sormanızı isteyeceğim.

hocam neden olmadığını çözdüm ben textboxlara entere basıldığında bir kod daha çalıştırıyorum o kodu çalıştırdığı için olmuyor .
keydown sub var .
m is nothings textbox3ü seç exit sub yapıyorum ama ondan sonra keydown subu çalıştırıyor bununasıl engellerim

Merhaba.
İlginç cevap işte bu "ÇALIŞMADI".
7 numaralı cevapta benim ve diğer arkadaşlarımızın da belirttiği gibi örnek belge yüklememe ısrarının sonucu bu.

Sonuç almak istiyorsanız;
cevabımın altındaki İMZA bölümünde yer alan açıklamalar doğrultusunda hazırlayacağınız bir örnek belge eklemeniz.

https://***/up14hn668lmg/Parekende_Satış.xlsm.html
örnek dosyayı yükledim aslında istediğim basit eğer stok kodu yanlış girilirse altaki textboxları görünür yapmasın ve imleç yanlış girilen textbox un üstünde olsun yardımlarınızı bekliyorum

Tekrar merhaba Sayın @Sezerkaratas

Belki de ürün kodu yazılması için ComboBox nesnesi kullanmalısınız ama neyse düzeninizi bozmayayım.

UserForm1.TextBox3_Exit kodlarında ilgili bölümü aşağıdaki şekilde düzenleyerek dener missiniz?
VBA:
Görüntülemek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(10 satır)

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...