Kısa Açıklama
Tek CommandButon ile Fazla ComboBox Kontrol Etme isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Combobox1'de seçim yapıp commandbutton1 e tıklayınca istediğim oluyor..
Ben bu kodun aynısını sadece G2:G kısmında değişiklik yaparak Combobox2'de seçim yaparsam çalışsın istiyorum.
Misal combobox3 içinde H2:H yani sadece bu sutun kısmı değişecek. Tek commandbutton ile sonuç çalışacak..
Combobox1 seçilip command1 e tıklayınca aşağıdaki kod, combobox2 seçilip command1 e tıklayınca başka bir kod gibi..
Mesela combobox2 seçilip command1 butona tıklayınca şunun calısması lazım
Combobox1'de G sutununa göre filtreleme yapabiliyorken, Combobox2'de M sutununa göre yaptırmaya calısıyorum yani
Ben bu kodun aynısını sadece G2:G kısmında değişiklik yaparak Combobox2'de seçim yaparsam çalışsın istiyorum.
Misal combobox3 içinde H2:H yani sadece bu sutun kısmı değişecek. Tek commandbutton ile sonuç çalışacak..
Combobox1 seçilip command1 e tıklayınca aşağıdaki kod, combobox2 seçilip command1 e tıklayınca başka bir kod gibi..
Kod:
Görüntülemek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(32 satır)
Mesela combobox2 seçilip command1 butona tıklayınca şunun calısması lazım
Kod:
Görüntülemek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(32 satır)
Combobox1'de G sutununa göre filtreleme yapabiliyorken, Combobox2'de M sutununa göre yaptırmaya calısıyorum yani
Ekli dosyalar
Moderatörün son düzenlenenleri: