Personel Aylık Puantaj Kartı Oluşturma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kısa Açıklama

Personel Aylık Puantaj Kartı Oluşturma isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.
Excel Versiyonu
Excel 365
Excel Sürümü
64 Bit
Excel Dili
Diğer
Puantaj kartı oluşturma çalıştığım bu çalışmada;
1- B2 ve B7 hücresellerindeki formüler yerine nasıl bir formül yazayım ki B sütunundaki oklar ile TALLY sayfası B8 hücresindeki sıra numaralarına ulaşayım.
2- KART sayfası I5:BR5 arasındaki hücrelerin karşılığı olan I7:BR7 arasındaki hücrelere Y lerin karşılığı TALLY sayfası H9:AL9 hücrelerindeki puantaj değerleri, FM lerin karışığı TALLY sayfası H8:AL8 hücrelerindeki fazla mesai değerli getirilecek şeklide kullanabileceğim formüller,
3- I7:BR7 arasındaki verileri kullanarak İCMAL verilerine ulaşma hususunda yardımlarınızı talep ediyorum.

Ekli dosyalar

B2 ve B7 hücrelerinde ne elde etmek istiyorsunuz anlaşılmıyor.
B2 ve B7 ile değer değiştirme düğmesinin değer yazdığı B4 hücresindeki değerden farkı nedir?

I7 hücresine şu formülü uygulayın, bu hücreyi KOPYALAyın ve sağa doğru tüm sütunları seçip
ÖZEL YAPIŞTIR >> FORMÜLLERİ şeklinde işlemi tamamlayın.

Kod:
Görüntülemek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(1 satır)

Çözüm
B2 ve B7 hücrelerindeki formüllerden herhangi birisi ile TALLY sayfası B8 hücresinden itibaren sıra numaralarına ulaşmayı hedefliyorum. B2 ve B7 ile değer değiştirme düğmesinin değer yazdığı B4 hücresindeki değerden farkı paylaştığım örnekte formüller 3 iken B4 hücresindeki değer 5 bunları eşitlemek istiyorum. Formüller revize edilerek 5 sonucunu elde etmek istiyorum.

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...