Online Bordro Hesaplama Sistemi

Online Bordro Hesaplama Sistemi isimli yazıda, Ücret Hesaplamalarınızı web sitesi üzerinde yapabileceğiniz bir siteye ait bilgiler yer almaktadır.

Online Bordro Hesaplama Sistemi​

Bordro Yönetim Sistemi; personel bilgilerinizi kaydedip, bordrolarını hesaplatabileceğiniz veya bordro sihirbazı ile hızlı bir şekilde hesaplama yapabileceğiniz bir web uygulamasıdır. Uygulama güncel mevzuat ile uyumlu olup tüm tarayıcılarda çalışabilmektedir. Web sitesine giriş yaptığınızda, sol üst köşede bulunan menü ile uygulama içerisinde gezebilir; sayfa içeriklerini inceleyebilirsiniz. Ancak, personel tanımlayabilmek için kayıt olup giriş yapmak gerekmektedir.

Bordro Yönetim Sistemi; üyelik sistemi ile çalışmaktadır. Kayıt olmak ücretsizdir. Giriş yaptıktan sonra kullanım, süresiz olarak ücretsizdir. Deneme süresi yoktur. 10 adede kadar personellerinizi ücretsiz olarak tanımlayıp, hesaplamalarınızı yapabilirsiniz. Diğer üyelik seçeneklerini Üyelik sayfasında inceleyebilirsiniz.

Online Bordro Hesaplama Sistemi Özellikleri​

Bordro Yönetim Sistemi içinde anlık bilgiler girip hızlı bordro hesaplama yapabileceğiniz bordro sihirbazı bulunmaktadır. Bu sayfada; hesaplama bilgilerini, daha sonra tekrar kullanabilmek için, birer isim verip saklayabilirsiniz. Bordro Sihirbazı ile hesaplama yapmak süresiz olarak ücretsizdir. Deneme süresi yoktur. 10 adede kadar hesaplama bilgilerinizi kaydedebilirsiniz. İsterseniz üye girişi yapmadan da, kısıtlı bir şekilde de hesaplama yapabilirsiniz; ancak hesaplama verilerini kaydedemez; özel sigortalar, fazla mesailer, ek ödemeler ve kesintiler giremezsiniz. Diğer üyelik seçeneklerini Üyelik sayfasında inceleyebilirsiniz.

1736449615556.webp

Tanımlama Sayfaları​

Bordro Yönetim Sistemi ile, sınırsız sayıda işyeri, bölüm, görev, fazla mesai, ek ödeme, ek kesinti tanımlayabilirsiniz. Kayıt olduğunuzda, sistem tarafından otomatik olarak ön tanımlı kayıtlar oluşturulacaktır.

İşyeri Tanımlama

Fazla Mesai Tanımlama

Ek Ödeme Tanımlama

Ek Kesinti Tanımlama

Detaylı Özellikler​

Bordro Yönetim Sistemi güncel tüm SGK işveren teşviklerini hesaplayabilmektedir. Zorunlu BES kesintilerini de bordrolarda tanımlayabilir; özel sağlık sigortası ve özel hayat sigortası işçi ve işveren primleri gelir vergisi indirimlerini hesaplayabilirsiniz.

Çalışan Bilgileri

Mesai Bilgileri

Aylık Bordrolar

Yıllık Bordrolar

Kıdem ve İhbar Tazminatı Hesaplama​

Bordro Yönetim Sistemi ile, hesaplamalar için gereken yasal mevzuat parametrelerini dert etmenize gerek yok; onlar değiştiklerinde veya yenileri eklendiğinde, sistemde otomatik olarak güncellenecektir.

Bordro Yönetim Sistemi ile kıdem ve ihbar tazminatları hesaplayabilir; pdf formatında bordrolarını üretebilirsiniz.

Bordro Yönetim Sistemi manuel veri girişini en aza indirir, kayıt tutmayı merkezileştirir ve daha fazla doğruluk sağlar.

Kıdem ve İhbar Tazminatı Hesaplama

Eğer, bu tür işlemleri online olarak yapmak isterseniz, hemen aşağıdaki bağlantıyı kullanarak bu faydalı siteye ulaşabilirsiniz.