Kısa Açıklama
Lokal Ağ Üzerindeki PDF Dosyasını Açma isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.- Excel Versiyonu
- Excel 2019
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhabalar, hayırlı ramazanlar diliyorum.
Ekli klasör yerel ağda bulunuyor. "\\10.16.32.140\Hasta_Haklari\PDF\"
Buton (btnPDF) yardımı ile userformda bilgileri bulunan nesneye ait pdf dosyasını görüntülemek istiyorum.
Kısaca açıklamak gerekirse; lokal ağda bulunan PDF ismindeki klasörde görüntülenmek istenen pdf dosyası, D.No-Kurum Adı ile adlandırılmış alt klasörde S.No-T.C Kimlik-Adı Soyadı olarak adlandırılmış pdf dosyasını görüntülemek istiyorum.
Formda farklı şekillerde pdf görüntüleme konuları açılmış fakat kendi isteğime uygun bir örnek bulamadıımdan konu açmak zorunda kaldım.
Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Ekli klasör yerel ağda bulunuyor. "\\10.16.32.140\Hasta_Haklari\PDF\"
Buton (btnPDF) yardımı ile userformda bilgileri bulunan nesneye ait pdf dosyasını görüntülemek istiyorum.
Kısaca açıklamak gerekirse; lokal ağda bulunan PDF ismindeki klasörde görüntülenmek istenen pdf dosyası, D.No-Kurum Adı ile adlandırılmış alt klasörde S.No-T.C Kimlik-Adı Soyadı olarak adlandırılmış pdf dosyasını görüntülemek istiyorum.
Formda farklı şekillerde pdf görüntüleme konuları açılmış fakat kendi isteğime uygun bir örnek bulamadıımdan konu açmak zorunda kaldım.
Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Ekli dosyalar