Kapalı dosyaya veri aktarma sorunu

Kısa Açıklama

Kapalı dosyaya veri aktarma sorunu isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.
Excel Versiyonu
Excel 2016
Excel Sürümü
64 Bit
Excel Dili
Türkçe
Hayırlı akşamlar sayın hocalarım.
Daha önce başka dosyamda uyguladığım kapalı dosyaya veri aktar kodumu yeni dosyama uygulamaya çalıştım. Sayfa verileri geliyor. Ama karışık şekil ayrıca sayfa kodları da geliyor ve hata veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Örnek belgeleriniz vs incelemedim.
Belgelerinizde userform vs var mıdır?
Aktarma için hangi düğme kullanılıyor?
Verinin okunacağı dosya hangisidir, hangi sayfa/hangi alan / hangi satır, hangi sütun verileri aktarılacaktır?
Verinin yazılacağı dosya hangisidir? Veriler bu dosyada hangi sayfaya/hangi sütuna/satıra aktarılacaktır?
Aktarılacak veriler için koşul var mıdır, yoksa tüm veriler mi aktarılacaktır?
Verinin okunacağı belge ile yazılacağı belge bilgisayarınızda aynı konumda mıdır/farlı konumda mıdır?

Konu açılış mesajında hiçbir açıklama göremiyorum.
Belge(ler) sizin olduğu için siz biliyorsunuzdur ama belge(ler)yi ilk kez görecek kişiye yol göstermelisiniz.

Örnek belgeleriniz vs incelemedim.
Belgelerinizde userform vs var mıdır?
Aktarma için hangi düğme kullanılıyor?
Verinin okunacağı dosya hangisidir, hangi sayfa/hangi alan / hangi satır, hangi sütun verileri aktarılacaktır?
Verinin yazılacağı dosya hangisidir? Veriler bu dosyada hangi sayfaya/hangi sütuna/satıra aktarılacaktır?
Aktarılacak veriler için koşul var mıdır, yoksa tüm veriler mi aktarılacaktır?
Verinin okunacağı belge ile yazılacağı belge bilgisayarınızda aynı konumda mıdır/farlı konumda mıdır?

Konu açılış mesajında hiçbir açıklama göremiyorum.
Belge(ler) sizin olduğu için siz biliyorsunuzdur ama belge(ler)yi ilk kez görecek kişiye yol göstermelisiniz.
Hocam Merhaba hayırlı geceler
Belgede userform var
Aktarma için şu an puantaj sayfasındaki comandbuton 1 i kullanıyorum.
Puantaj sayfasının hepsi D deki BORDRO klasörü altındaki 2022 adlı çalışma kitabına aktarılacak.
Şu anki mevcut kodda AW4 (2022 yılı çalıma kitabı adı) yıl sayfa adı AW 5 ise (sayfa adı olarak kaydediliyor)

Sayfanın (veya belgenin) kopyası mı oluşturulacak,
yoksa zaten var olan belgenin belli bir sayfasına aktarma mı yapılacak?

Belge oluşturma değil de aktarma yapılacaksa, 2022 isimli belgenin aktarma sonrası nasıl görüneceğini,
aktarma işlemini elle yaparak örneklendirin isterseniz.

Sayfanın (veya belgenin) kopyası mı oluşturulacak,
yoksa zaten var olan belgenin belli bir sayfasına aktarma mı yapılacak?

Belge oluşturma değil de aktarma yapılacaksa, 2022 isimli belgenin aktarma sonrası nasıl görüneceğini,
aktarma işlemini elle yaparak örneklendirin isterseniz.
Hocam sadace bilgi amaçlı Arşiv dosyası gibi saklanacak. Tablo ve değerlerin gelmesi yeterli. Hiç bir formül ve diğer hesaplama seçenekleri gelmeyecek.

Ekli dosyalar

aşağıdaki şekilde dener misiniz?
satır yüksekliği sadece 8. satır için ayarlandı
Kod:
Görüntülemek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(9 satır)

Çözüm