Kısa Açıklama
Hücredeki Verilerin Sadece Bir Kısmı Alma isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhaba daha önce sorduğumda a sütununda yazan veriden b sütununda yazanlar çıktığında kalanların gelmesini istemiştim.
A sütunu: Kırmızı-150
B sütunu: Kırmızı
C sütununa 150 gelmesini istemiştim bunun için şu formülü uygulamıştık. SUBSTITUTE(A2,B2,"") Sonra ben ona trim proper tire gibi şeyler ekledim aşağıdaki şeklini aldı en son formülde sorun yok.
TRIM(PROPER(SUBSTITUTE(SUBSTITUTE(SUBSTITUTE(A2,"I","ı"),B2,""),"-"," ")))
Fakat bunu iki hücrede değilde 3 hücrede yapmak istediğimde seçtiğim hücreyi almıyor.
A sütunu: 120 - Kırmızı-150 ML
C sütunu: 150 ML
D Sütununa ise B ve C çıktıktan sonra kalan 120 nin gelmesini istiyorum. SUBSTITUTE(SUBSTITUTE(A2),B2,""),C2,"") Böyle yaptım olmadı
A sütunu: Kırmızı-150
C sütununa 150 gelmesini istemiştim bunun için şu formülü uygulamıştık. SUBSTITUTE(A2,B2,"") Sonra ben ona trim proper tire gibi şeyler ekledim aşağıdaki şeklini aldı en son formülde sorun yok.
TRIM(PROPER(SUBSTITUTE(SUBSTITUTE(SUBSTITUTE(A2,"I","ı"),B2,""),"-"," ")))
Fakat bunu iki hücrede değilde 3 hücrede yapmak istediğimde seçtiğim hücreyi almıyor.
A sütunu: 120 - Kırmızı-150 ML
C sütunu: 150 ML
D Sütununa ise B ve C çıktıktan sonra kalan 120 nin gelmesini istiyorum. SUBSTITUTE(SUBSTITUTE(A2),B2,""),C2,"") Böyle yaptım olmadı