Kısa Açıklama
Hücre İçine Yerleştir Butonunu Gösterme isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Uzun bir aradan sonra sizlere yeniden selamlarımı iletiyorum.
Umarım her şey yolunda gidiyordur.
Son iki gündür excel'de anlam veremediğim bir şeyler oldu. Özetle, boş yeni bir sayfaya bir görsel yapıştırdığımı varsayın.
Görsel excel dosyasının içine yapıştığında, görselin sağ üst köşesinde otomatik olarak "hücre içine yerleştir" butonu geliyor.
Bu butona tıklayınca görselin sol üst köşesinin en yakın olduğu hücre içine yerleşiyor.
Buton ile hücrenin içine gömülmüş olan resmin üzerine imleci getirdiğimde, yine aynı buton çıkıyor, tıklayınca da görsel
hücreden çıkıp eski orijinal haline dönüyordu.
Şu anda görseli hücreye yerleştirdikten sonra, buton hiç bir şekilde ortaya çıkmıyor. Gömülü olan görseli hücre içinden çıkaramıyorum.
Muhtemelen bir ayarı değiştirmiş olmalıyım.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Umarım her şey yolunda gidiyordur.
Son iki gündür excel'de anlam veremediğim bir şeyler oldu. Özetle, boş yeni bir sayfaya bir görsel yapıştırdığımı varsayın.
Görsel excel dosyasının içine yapıştığında, görselin sağ üst köşesinde otomatik olarak "hücre içine yerleştir" butonu geliyor.
Bu butona tıklayınca görselin sol üst köşesinin en yakın olduğu hücre içine yerleşiyor.
Buton ile hücrenin içine gömülmüş olan resmin üzerine imleci getirdiğimde, yine aynı buton çıkıyor, tıklayınca da görsel
hücreden çıkıp eski orijinal haline dönüyordu.
Şu anda görseli hücreye yerleştirdikten sonra, buton hiç bir şekilde ortaya çıkmıyor. Gömülü olan görseli hücre içinden çıkaramıyorum.
Muhtemelen bir ayarı değiştirmiş olmalıyım.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.