Hücre İçinde Farklı Puntolar Kodda Revize

Kısa Açıklama

Hücre İçinde Farklı Puntolar Kodda Revize isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.
Excel Versiyonu
Excel 2016
Excel Sürümü
64 Bit
Excel Dili
Türkçe
EK'te ki çalışmanın Sayfa2 kod bölümünde B10 hücresindeki verileri farklı puntolarda yazmayı sağlayan bir kod mevcut. Sarı boyalı B2 ve C2 hücrelerindeki verileri Sayfa1 den formül yardımıyla almaktayım, Sayfa2 deki mevcut kodu revize ederek B2 ve C2 hücrelerindeki veriler değiştikçe B10 hücresinin de değişmesini sağlamak istiyorum. Bu hususta yardımlarınızı rica ediyorum.

Ekli dosyalar

Ahmet Bey, yapmak istediğim şey ekte sunduğum orijinal belgede "Ö N E L" sayfası W3 X3 hücreleri değişince, "CEVAP" sayfası W7 X7 hücreleri değişiyor. "CEVAP" sayfası P22 hücresinin puntolarını ayarlama hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.

Ekli dosyalar

İlk mesajı, orijinal belgeye uyarlamaya çalışıyorum. Asıl yapmak istediğim "Ö N E L" sayfası W3 X3 hücreleri değişince, "CEVAP" sayfası W7 X7 hücreleri değişmesi ve "CEVAP" sayfası P22 hücresinin puntolarını ayarlanması.

Formüller ile "Ö N E L" sayfası W3 X3 hücreleri değişince, "CEVAP" sayfası W7 X7 hücreleri ve P22 hücresinin içeriği değişiyor.
Buraya kadar tamam, sonrası için açıklama yapmıyorsunuz. P22 için hangi özellikler olsun?