Excelde Aktar İşlemlerini Yapma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kısa Açıklama

Excelde Aktar İşlemlerini Yapma isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.
Ekli dosyamda bir kaç defa kontrol ettim hesaplama doğru. Yalnız bir yerde yine yardımınıza ihtiyacım var.
Aktar butonu ile aşağıda ki anlattıklarımı yapmak istiyorum.
MATRAH SAYFASINA
1 - Bordro da TC Kimlik No ve Adı Soyadı ile birlikte X sütununda yazan matrahları
MATRAH sayfasında ki MATRAH sütununa TC ile karşılaştırarak üst üste aktarıp toplamak
ASGBORDRO SAYFASINA
1 - Bordro da TC Kimlik No ve Adı Soyadı ile birlikte Z sütununda yazan AGİ tutarlarını
ASGBORDRO sayfasında ki aylara aktarmak. Aktarma yapacağım zaman INPUTBOX ile sorarak aktarmak
BANKA SAYFASINA
1 - Bordro da TC Kimlik No ve Adı Soyadı ile birlikte AG sütununda yazan ödenecek tutarları
Banka sayfasına aktarmak.

Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

Sayın @berkbaba ,
Dosyanız ki kimlik / ad-soyad bilgisi gerçek kişilere ait ise dosyanız silinmelidir. Eğer teyit edersiniz dosyanızı sileceğim.

Sorunuza gelecek olursak ,
MATRAH SAYFASINA
1 - Bordro da TC Kimlik No ve Adı Soyadı ile birlikte X sütununda yazan matrahları
MATRAH sayfasında ki MATRAH sütununa TC ile karşılaştırarak üst üste aktarıp toplamak
Bu kısıma matrah sayfasında mükerrer kayıt olacak mı? Üst üste aktarıp toplamaktan kastınız nedir?
ASGBORDRO SAYFASINA
1 - Bordro da TC Kimlik No ve Adı Soyadı ile birlikte Z sütununda yazan AGİ tutarlarını
ASGBORDRO sayfasında ki aylara aktarmak. Aktarma yapacağım zaman INPUTBOX ile sorarak aktarmak
Bu kısım da neyi sormak istiyorsunuz? Ay bilgisini mi?

Sorularımı cevaplarsınız dosyanız ile müsait zamanda ilgileneceğim.

T.C Kimlik numaraları gerçekle alakası yok.
Matrah sayfasında mükerrer olmayacak ta üstad, bordro sayfasında TC ve Ad matrah sayfasında da mevcut. Aktarırken TC ve Ad soyad kontrol edecek Matrah sütununa üst üste aktaracak ve aktardıkça da üstüne toplayacak. İlk rakam 100 matrah sayfasına aktardık, ikinci rakam 200 matrah sayfasına aktardık sütunda toplam 300 etti.
ASGBORDRO sayfasında da üstad INPUTBOX da ay adını girdiğimiz zaman girilen ay adı ne ise o aya ait sütuna aktaracak. INPUTBOX ay bilgisini soracak

Rakam oyarak denememiştim.
Şimdi rakam olarak girdiğim zaman sıkıntısız aktardı.
Allah ne muradın varsa versin. Teşekkürlerimi sunarım. Kabul buyur abim benim.
Konu Çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri