Kısa Açıklama
Excelde Aktar İşlemlerini Yapma isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.Ekli dosyamda bir kaç defa kontrol ettim hesaplama doğru. Yalnız bir yerde yine yardımınıza ihtiyacım var.
Aktar butonu ile aşağıda ki anlattıklarımı yapmak istiyorum.
MATRAH SAYFASINA
1 - Bordro da TC Kimlik No ve Adı Soyadı ile birlikte X sütununda yazan matrahları
MATRAH sayfasında ki MATRAH sütununa TC ile karşılaştırarak üst üste aktarıp toplamak
ASGBORDRO SAYFASINA
1 - Bordro da TC Kimlik No ve Adı Soyadı ile birlikte Z sütununda yazan AGİ tutarlarını
ASGBORDRO sayfasında ki aylara aktarmak. Aktarma yapacağım zaman INPUTBOX ile sorarak aktarmak
BANKA SAYFASINA
1 - Bordro da TC Kimlik No ve Adı Soyadı ile birlikte AG sütununda yazan ödenecek tutarları
Banka sayfasına aktarmak.
Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
Aktar butonu ile aşağıda ki anlattıklarımı yapmak istiyorum.
MATRAH SAYFASINA
1 - Bordro da TC Kimlik No ve Adı Soyadı ile birlikte X sütununda yazan matrahları
MATRAH sayfasında ki MATRAH sütununa TC ile karşılaştırarak üst üste aktarıp toplamak
ASGBORDRO SAYFASINA
1 - Bordro da TC Kimlik No ve Adı Soyadı ile birlikte Z sütununda yazan AGİ tutarlarını
ASGBORDRO sayfasında ki aylara aktarmak. Aktarma yapacağım zaman INPUTBOX ile sorarak aktarmak
BANKA SAYFASINA
1 - Bordro da TC Kimlik No ve Adı Soyadı ile birlikte AG sütununda yazan ödenecek tutarları
Banka sayfasına aktarmak.
Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
Ekli dosyalar