Kısa Açıklama
ComboBox ile Textbox Arama Yaptırma isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Merhabalar,
Bir form düzenlendim önce içeriğini anlatayım sonra ne yapmak istediğimi olabilir mi bilmiyorum çok araştırdım bulmadım çünkü,
Userform1
Formda Combobox1' içinde aylar bulunmakta bu aylar aşağıda kayıt sayfası olarak açıldı.
Combobox1 seçtiğim ay' sayfasına texboxlardan veri kaydedip günceleyebiliyorum.
Ayriyetten combobox'ta açtığım ay aşağıda listbox'ta verileri gösteriyor.
Arama için açtığım textbox8'e yazdığımı seçili combobox'taki sayfada arasın ve bana aradığımı listbox'ta göstersin istiyorum.
veya başka türlü bir arama yapabilir miyim.
Birde listboxa kaydettiğim tarih (3 ve 4 sütunda) üsttüne tıkladığımda texboxlara geliyor fakat tarihler 44583 gibi bu şekilde geliyor format yazıyorum fakat yine aynı sorun oluyor nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Bir form düzenlendim önce içeriğini anlatayım sonra ne yapmak istediğimi olabilir mi bilmiyorum çok araştırdım bulmadım çünkü,
Userform1
Formda Combobox1' içinde aylar bulunmakta bu aylar aşağıda kayıt sayfası olarak açıldı.
Combobox1 seçtiğim ay' sayfasına texboxlardan veri kaydedip günceleyebiliyorum.
Ayriyetten combobox'ta açtığım ay aşağıda listbox'ta verileri gösteriyor.
Arama için açtığım textbox8'e yazdığımı seçili combobox'taki sayfada arasın ve bana aradığımı listbox'ta göstersin istiyorum.
veya başka türlü bir arama yapabilir miyim.
Birde listboxa kaydettiğim tarih (3 ve 4 sütunda) üsttüne tıkladığımda texboxlara geliyor fakat tarihler 44583 gibi bu şekilde geliyor format yazıyorum fakat yine aynı sorun oluyor nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.