Büyüyen Listenin Mahsup Biçimini Değiştirme

Kısa Açıklama

Büyüyen Listenin Mahsup Biçimini Değiştirme isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.
Excel Versiyonu
Excel 365
Excel Sürümü
64 Bit
Excel Dili
Türkçe
Merhaba,

Daha önce bu konuyu açmıştım ve aşağıdaki kod ile çözülmüştü @Ömer BARAN bey tarafından.ancak bir şey farkettim.

Dosyadaki tarihler 01-12 günleri arasında olursa bu günleri ay gibi algılıyor, mesela 01.10.2024 tarihini 10.01.2024 olarak çeviriyor. Daha önceki sorumu ve makroyu aşağıya ekliyorum. Çözümü için yardımınızı rica ederim.

Ekteki dosyada sarı alanın sol tarafını sistemden otomatik çekiyoruz, amacımız sağ taraftaki formata dönüştürmek (tarih, fiş tipi, fiş no başlık ve bilgilerini dikey olarak taşımak), soldaki liste büyüdükçe sağ taraf da güncellensin istiyoruz.
Teşekkürler

VBA:
Görüntülemek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(26 satır)

Ekli dosyalar

Lütfen aynı başlıkları, sonlarına numara koyarak açmayınız..
Site kuralları 7/17. madde de bu durum açıkça belirtilmiştir.
Sitede aynı başlığın kullanılması sistem tarafından engellenmektedir. Bunu aşmak için aynı başlığın sonuna numara eklenerek yeniden açılması halinde, açılan konu direk olarak silinmektedir. Bunun yapılmaması gerekmektedir.

@tahirkoksal
Mevcut koddaki v = Range("A1:N" & son).Value ibaresinin sonuna 2 ekleyin.
Sayfada, sonuçların yazıldığı alanda U sütununu tarih olarak biçimlendirmenizi söylemeye gerek yok sanırım.
Şöyle: v = Range("A1:N" & son).Value2

1733925594431.webp

Ayrıca mesajlarınızda kod/formül vereceğiniz zaman OK işareti ile işaretlediğim düğmeyi kullanıp,
kodu/formülü açılacak küçük ekrana ekleyin.