Bilgide yapılan değişikliğin ilgili sayfaya işlenmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vurkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kısa Açıklama

Bilgide yapılan değişikliğin ilgili sayfaya işlenmesi isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.
Excel Versiyonu
Excel 2016
Excel Sürümü
64 Bit
Excel Dili
Türkçe
Arkadaşlar merhaba. Okullar için yaptığım diploma defterinde yeni bir problem ortaya çıktı. Şöyle ki; 2004 yılından önceki dönemlerde tc. kimlik no kullanılmıyordu. Ancak günümüzde belge verirken tc. kimlik no yazılması gerekiyor. Ekteki dosyada SONUC isimli sayfaya geçmiş yıllardaki bilgileri çağırıp ilgili satırı baz alarak tasdikname yazdırıyoruz.
Ancak 2004 yılından öncekilerin tc leri bu sayfada boş geliyor. Bu sayfaya ilave edilen tc numarasının veya satırda yapılan ad soyad vb. değişiliklerin ilgili sayfada ilgili satıra otomatik işlenmesini sağlayacak bir koda ihtiyacım var.
Bu gelen satırdaki bilgilerin bulunduğu sayfa J sütunundaki eğitim öğretim yılının ikinci bölümünün adını taşıyan sayfada. (mesela 2003-2004 ise 2004 isimli sayfada)
Satır numarası ise A sütununda SIRA NO yazan yerdeki sıra numarasıdır.
Sayfalardaki başlık ve sütunlar birbirinin aynıdır. buna göre;
SONUC isimli sayfada yapılan yapılan değişiklik yukardaki kriterler baz alınarak ilgili sayfaya aktarılabilir mi acaba. Saygılar sunuyorum.

Ekli dosyalar

@Vurkan
Bence hücreye veri yazınca kod tetiklemek yerine işlem için bir düğme kullanmak.
Şu kod istenileni yapar (tek koşul sonuc sayfasında A sütununda değişiklik yapmıyor olun.

VBA:
Görüntülemek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(8 satır)

.

Ömer BARAN üstadım her zaman yardım ve desteğinizi yanımda görmekten mutluyum. Çok teşekkür ederim. kodlarınız tam istenilen işi yapıyor. İnşallah bu dosyayı kullananlardan da hayır duaları alırız. Hayırlı akşamlar.