@Ergcbk
Kaynak sayfaların yapısının değiştirilemeyeceğini belirtmişsiniz bunu anladım ancak formül uygulanacak sayfada da tasarımın elden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
1) Formül uygulanacak sayfada;
-- B-M sütunları sadece SEÇİLEN AY'a ait,
-- N-Z sütunları da seçilen ay dahil .... ADET AY'a ait
toplamları istiyorsunuz diye anlıyorum doğru mudur?
2) bir önceki cevabımda, kaynak sayfada olup, hedef sayfada olmayan YER İSİMlerinden söz etmiş ve bu eksikiğin, genel toplamların tutarlılığının/doğruluğunun kontrolünde işe yarayacağını belirtmiştim. Bu eksik yer adları konusunda bir cevap yazmamışsınız.
3) bir hususu daha var ki bence en önemlisi sıkıntı bu: tablonuzun alt tarafında yer alan TOPLAM/BTK HATTI/LOŞ.MÜD. .... gibi satırların tablonun altında yer alması sıkıntılı, belgenin esnek kullanılmasına uygun olmayan bir yapı. Yer adları için A sütununda 47 satırlık alan ayrılmış ve belirttiğim ek satırlar da bunun hemen ardında konumlanmış. Yeni yer adları eklendiğinde soruna neden olabilecek bir durum bu.
Bu tür satırların (TOPLAM dahil) tablonun altında değil üstünde olması ve böylece yeni yer adları eklenmesine uygun olacak şekilde tablonun alt kısmının serbest olması gerekir.
Detaylarını, bu ve bir önceki cevabımda belirttiğim eksiklik/tutarsızlık/tablo tasarımının elden geçirilmesi gibi esasa yönelik durumların düzeltilmesi de dahil olmak üzere istekleriniz, epey özel emek/zaman ayrılması gereken işler.
Bu tür özel durumlar için forumumuzun ÖZEL DESTEK alanının mevcut olduğunu hatırlatmak isterim.