3 Vardiya 2 Tatil Sistemi Oluşturma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kısa Açıklama

3 Vardiya 2 Tatil Sistemi Oluşturma isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.
Excel Versiyonu
Excel 365
Excel Sürümü
64 Bit
Excel Dili
Türkçe
Merhabalar;
İlgili dosyamda yapmak isteğim 4 çalışan personel mevcut her bir çalışan personel hafta da 2 gün tatil yapacak şekilde dizayn etmek istiyorum ve her çalışanın hafta tatilinin sabit olmadan değişken olacak şekilde sürdürülmesini istiyorum ÖRNEK: (Çalışan-1) personel bu hafta salı Çarşamba izin yapacak ise bir dahaki tatil zamanı cuma cumartesi gibi vb.
*ve hangi günlerde tatil yaptığını gün olarak gözükmesini istiyorum.

Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.

Ekli dosyalar

@Mehmet2321

Alternatif olsun.

Sn. @FerhatCK 'nın eklediği belge üzerinden giderek,
isimleri formüllerin içine döngülü şekilde elle yazmak yerine şöyle de olabilir.
Formüldeki 4 sayıları personel adeti, 3 sayısı ise vardiya adetidir.
-- 1'inci formülü ilk hücreye uygulayın ve sağa ve aşağı kopyalayın.
-- 2'nci formülü de TATİL GÜNÜ sütununa uygulayıp aşağı doğru kopyalayın.

VBA:
Görüntülemek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(2 satır)

Ömer Baran ve Ferhat CK bey öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ederim emeklerinize sağlık

Ferhat CK hocam bu sistemi aylık olarak kaldığı yerden devam nasıl ettire bilirim.
ÖRNEK: Ocak ayı için yapılan vardiya düzenini 31.01.2025 den donra Döngüyü bozmadan 2025 Şubat Ayına devam ettire bilmem için ne yapmayalım.

@Ömer BARAN hocam göndermiş olduğunuz formülü C2 hücresine uyguluyorum H2 VE H5 Hücrelerine Personel isimleri yazıyorum formülü sağa sola aşağı çekerek uyguluyorum tatil kısmına hangi formülü uygulayacam yada aynı formül tatil kısmına damı uygulayacam.
1735112567940.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...