Teşekkür ederim arkadaşlar.
Bilgisayarı açarken hiç bir cevap gelmemiş olacağından özelliklede
@Ömer BARAN Bey'in cevap yazmamasından korkarak açım
Korkuyorum çünkü çok soru sorarak yıldırmış olmaktan,
İstiyorum çünkü kodlama mantığımızın benzer olmasından ya da haddimi bilmek anlamında
@Ömer BARAN Bey'in olaylara yaklaşımı ve bakış açısı bana cazip geliyor. Diğer forumda da
xxxx rumuzlu bir arkadaşta bu durumu hissetmiştim
Peki beni cezbeden ne tüm cevaplarındaki cevaplar bir bütünlük oluşturuyor. Yani bu forumdaki tüm cevaplarını toplayıp bir excel kitap oluştursan sanırım çok tutardı. Hatta hep içimden geçen bir şeyi yazayım. Selçuk bayraktar olsaydım
@Ömer BARAN Beyi sıfırdan Tiha-İha sistemlerinde hiç anlamam dese bile yüksek miktarlarda ücretle coder olarak iş teklifinde bulunurdum.
Elbette forum içinde çok önemli ve değerli bu kadar çizgisini bozmadan ve her gece aynı tarzda ve güzellikte cevap yazması takdire şayan.
Ülkemizde böyle cevherlerin olması onur verici. Bu güçleri birleştirdiğimizde Microsoft'un tahtını sallamamak için hiç bir engel yok...
Konumuza dönersek;
Bu kadar cevap ve öneri yazılması beni her zamanki gibi memnun etti. Çok memnun oldum cevap yazan her arkadaşa ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Cevapların çok olması farklı düşünce ve yaklaşımların çok olması anlamına geliyor.
Bu durum sadece buradaki soruya karşılık cevaplar anlamına gelmiyor.
Üstteki cevaplardan ihtiyacı görmeyen bir cevap olsa bile bir kaç gün sonra yazılan başka bir kodlamasıyla ya da mantığıyla katkıda bulunabiliyor.
Tekrardan tüm arkadaşlara değer verip cevapladıkları için teşekkür ediyorum.
Bu soru aslında önceden de sorduğum koşullu biçimlendirme sorusuyla birleştirilerek başka bir soru için zemin anlamındaydı inşallah o sorumu hazırlayacağım birazdan