Kısa Açıklama
Listbox Başlıklarını Özel Biçimlendirme isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.- Excel Versiyonu
- Excel 365
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- İngilizce
Merhabalar,
Amatör bir makro kullanıcısı ve meraklısı olarak ekte kendi imkanlarımla bir veri giriş formu oluşturmaya çalıştım.
ListBox içerisinde görüntülemiş olduğum başlıkları nasıl bold olarak biçimlendirebilmek için ilgili kodlarda nasıl bi değişiklik yapmam gerekir ?
Aşağıdaki kod üzerinde işlem yapmam yeterli olur mu ? (ilgili dosyayı ekte ayrıca paylaştım)
Veya ayrıca buna benzer ve diğer oluşturmak istediğim biçimlendirmeler için başvurabileceğim bir kaynak var mıdır?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla,
Private Sub UserForm_Initialize()
ListBox1.ColumnCount = 23
ListBox1.RowSource = "DATA!KAYITSAYFASI"
ListBox1.ColumnWidths = "5;60;63;60"
End Sub
Amatör bir makro kullanıcısı ve meraklısı olarak ekte kendi imkanlarımla bir veri giriş formu oluşturmaya çalıştım.
ListBox içerisinde görüntülemiş olduğum başlıkları nasıl bold olarak biçimlendirebilmek için ilgili kodlarda nasıl bi değişiklik yapmam gerekir ?
Aşağıdaki kod üzerinde işlem yapmam yeterli olur mu ? (ilgili dosyayı ekte ayrıca paylaştım)
Veya ayrıca buna benzer ve diğer oluşturmak istediğim biçimlendirmeler için başvurabileceğim bir kaynak var mıdır?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla,
Private Sub UserForm_Initialize()
ListBox1.ColumnCount = 23
ListBox1.RowSource = "DATA!KAYITSAYFASI"
ListBox1.ColumnWidths = "5;60;63;60"
End Sub