Kısa Açıklama
Klasör İçindeki PDF Belgelerini Toplu Yazdırma isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
arkadaşlar merhaba
uygulanabilirliği varmı bilmiyorum ancak yapmak istediklerimi anlatayım
dökülecekler klasörünün içinde 3 adet daha klasör var
1-gelen pdf dosyaları
2-yazdırılan pdf dosyaları
3-yazdırılacak pdf dosyaları
sistemden aldığımız çok sayıda faturayı gelen pdf klasörünün içine indiriyoruz.
burada yapmak istediğim.
gelen pdf dosyalarını toplu yazdırmak istiyorum ancak aşağıdaki gibi bir yol izlemek mümkün mü
1-gelen pdf dosyasındakileri yazdırılacak pdf dosyaları klasörüne aktarmak.
ancak aktarılanları gelen pdf dosyasından silinmesini istemiyorum.burada kalacaklar
2-yazdırılacak klasöründeki pdf dosyalarını makro ile toplu olarak yazdırmak
3-yazdırılacak pdf dosyalarında yazdırılmış olanlarıda yazdırılan pdf dosyaları klasörüne aktarmak istiyorum.aktarılanların silinmesi
yani kısacası çok sayıda faturayı gelenden yazdırılacağa aktarıp yazdırmak yazdırılacaktakileri yazdırıldıktan sonra yazdırılanlar klasörüne aktarmak.gelen pdf klasöründekiler ise kalacak aktarımla birlikte silinmeyecek
teşekkürler
iyi çalışmalar
uygulanabilirliği varmı bilmiyorum ancak yapmak istediklerimi anlatayım
dökülecekler klasörünün içinde 3 adet daha klasör var
1-gelen pdf dosyaları
2-yazdırılan pdf dosyaları
3-yazdırılacak pdf dosyaları
sistemden aldığımız çok sayıda faturayı gelen pdf klasörünün içine indiriyoruz.
burada yapmak istediğim.
gelen pdf dosyalarını toplu yazdırmak istiyorum ancak aşağıdaki gibi bir yol izlemek mümkün mü
1-gelen pdf dosyasındakileri yazdırılacak pdf dosyaları klasörüne aktarmak.
ancak aktarılanları gelen pdf dosyasından silinmesini istemiyorum.burada kalacaklar
2-yazdırılacak klasöründeki pdf dosyalarını makro ile toplu olarak yazdırmak
3-yazdırılacak pdf dosyalarında yazdırılmış olanlarıda yazdırılan pdf dosyaları klasörüne aktarmak istiyorum.aktarılanların silinmesi
yani kısacası çok sayıda faturayı gelenden yazdırılacağa aktarıp yazdırmak yazdırılacaktakileri yazdırıldıktan sonra yazdırılanlar klasörüne aktarmak.gelen pdf klasöründekiler ise kalacak aktarımla birlikte silinmeyecek
teşekkürler
iyi çalışmalar