Desktop Üzerinden Userform Açma

Hocam Merhaba,

Peki hocam userform üzerine koyacağımız bir buton yardımı ile çalışma sayfasını (userform da olduğu gibi) minimize edebilir miyiz ? Yani userform üzerinde çalışrıken dosya ekranda olmayacak. Butona tekrar bastığımızda tekrar maksimize olacak.

Syg,
 
userform üzerine buton ekleyip içerisine Application.WindowState = xlMinimized yazdığınızda userform ve excel dosyası simge haline küçültülecektir. userform penceresi üzerindeki simge durumu butonu herhangi bir prosedür tetiklemediği için minimize kodu ekleyemedim. Bahsettiğim alternatif işlemi uygulayabilirsiniz.
 
Önceki konuda eklediğimiz, Userform ile birlikte excel sayfası da mı simge haline gelsin istiyorsunuz?
Bu mesajım için evet demiştiniz. Sizin eklediğiniz kodlar bu işlemi yapmaz. Ne userform ve Excel dosyasını simge durumuna getirir Ne de sadece excel dosyasını simge durumuna getirir. Excel dosyasını tamamen gizleme işlemi istediğinizi belirtseniz ona göre bir kod paylaşırdım. Neyse yine de sorununuz çözülmüş iyi çalışmalar.
 
Evet hocam belki kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim kusura bakmayın. Muhtemelen ben beceremedim. Ben amatörce yapmaya çalışıyorum sadece. Beni yanlış anlamayın lütfen.

Syg,
 
Geri
Üst