Birleştir ve Ortala ve Çerçeve Ekle

Kısa Açıklama

Birleştir ve Ortala ve Çerçeve Ekle isimli başlıkta, ilgili işlemlere dair detaylar yer almaktadır.
Excel Versiyonu
Excel 2016
Excel Sürümü
64 Bit
Excel Dili
Türkçe
Merhabalar ;

Elimden bir adet Excel çalışma kitabı var , için de iki adet çalışma sayfası var Sheet1 ve İşlem sayfası diye , işlem sayfasında A sütünün da sütün isimleri ve satır numaraları mevcut bu numaralara bakarak sheet1 de ki ilgili alanların birleştir ve ortala ve çerçeve işleminin yapılmasını nasıl sağlarız. Teşekkürler.
 
Ekli dosyalar
Kod:
Görüntülemek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(25 satır)
Üstteki kodlar işinizi görecektir.
Bu gibi sayfa işlemleri için, işlem yapmadan önce Geliştirici sekmesinden Makro Kaydet butonuna basıp, sonrasında sayfa üzerinde işlem yapıp kaydı durdurarak oluşan otomatik kodları incelemenizi öneririm.
 
Cevabınız için teşekkür ediyorum öncellikle makro kayıt edip dediğiniz gibi bende baktım yalnız sizin verdiğiniz kodda hata veriyor.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Öncellikle pardon hocam çalışma sayfasında hata vardı onu düzeltim, lakin 2 satır için işlem yaptık. ben 1000 tane farklı satırı birleştirmek istersem nasıl bir yöntem izlemeliyiz?
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Kod:
Görüntülemek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(19 satır)
Bu şekilde Sayfa2'nin A2 hücresinden itibaren alt alta ne kadar alan varsa tek bir seferde Sayfa1'de birleştirir, ortalar ve kenarlık ekler.
 
Aleykümselam hocam eline sağlık. Excel ile aram iyi vba ya yeni yeni aşina olmaya başladım, size farklı bir soru daha sorabilir miyim?
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Geri
Üst