Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Palindrom Kontrolü Yapma - İncelemeler isimli bu alanda, dosyamız ile ilgili olarak sitemiz kullanıcılar tarafından yapılan 2 değerlendirme yer almaktadır.
Çok teşekkür ediyorum...
Bilim Teknik makalesini de okudum. Özellikle asal sayı, Merkür ve Mars'ın dönüş yılları ve sihirli kareler oldukça ilgimi çekti ve ilginç geldi bana.
Teşekkürlerimle...
Oldukça ilginç ve o kadar da ilgi çekici bir dosya olmuş hocam. Oluşturulması aşamasında verdiğiniz emeğe ve üyelerimizle paylaşımınıza kocaman teşekkürler.
Çok teşekkür ediyorum.
Konu ilginç ve eğlenceli geldi. Internette bulduğum ve Palindrom olarak verilen kelime, cümle ya da sayıların Palindrom olup olmadığının kontrolunu yapma ihtiyacı oluştu bende. Dosyayı da üyelerin yararlanması temennisiyle paylaşmak istedim.
Teşekkürlerimle...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.
Bilim Teknik makalesini de okudum. Özellikle asal sayı, Merkür ve Mars'ın dönüş yılları ve sihirli kareler oldukça ilgimi çekti ve ilginç geldi bana.
Teşekkürlerimle...